Let op! Belangrijke mededelingen! 20 jun 2019

 

  • TANDARTS FRED BORGER gaat per 1 augustus 2019 afbouwen (2 dagen minder) en in 2020 gaat hij helemaal stoppen en genieten van zijn pensioen. Hij zal daarom langzamerhand zijn patiënten gaan overdragen aan zijn collega’s van Elementen Mondzorg. U blijft uiteraard welkom bij ons in de praktijk!
  • TANDARTS MASCHA DE WAARD is nu met zwangerschaps-verlof. Vanaf maandag 8 juli 2019 zal waarnemend tandarts Elia Eilders tijdens het verlof het programma van tandarts De Waard overnemen, zodat alle afspraken gewoon door kunnen gaan.
  • TANDARTS IANTHE VAN DER STERREN werkt hier al sinds 2012 als tandarts voor orthodontie. Ze werkte tot voor kort in een andere praktijk als tandarts. Vanaf 27 augustus 2019 komt ze hier ook als tandarts werken.
  • MONDHYGIËNISTE MARIËTTE LOKKEN  is per 1 juni 2019 een dag minder gaan werken, ze is gestopt op de dinsdag.
  • MONDHYGIËNISTE ANNERIEKE LOLLINGA zal het dinsdagprogramma van Mariëtte Lokken overnemen. Annerieke werkt hier ook al op de maandag en vrijdag.

 

Wij doen onze uiterste best om u zo min mogelijk “overlast” te bezorgen. Daarom hebben we gelukkig collega’s die de programma’s over kunnen nemen zodat de meeste afspraken kunnen blijven staan. Hartelijk dank voor uw begrip.