NIEUWS 06 apr 2022

Per 1 juni gaat onze mondhygiëniste Martine Leusink, na 45 jaar mondhygiëniste te zijn geweest genieten van haar pensioen.

Ze zal haar patiënten overdragen aan haar collega mondhygiënistes. Om de drukte nu al op te vangen hebben we er een nieuwe mondhygiëniste bij: Michelle Trip. Michelle is student Mondzorgkunde in opleiding en zal in juni afstuderen. Ze gaat dan ook meer dagen werken bij Elementen Mondzorg.  

Per 5 mei 2022 zal tandarts Ianthe van der Sterren haar functie als tandarts bij Elementen Mondzorg weer hervatten. Op dinsdag en donderdag werkt ze als tandarts en op woensdag als tandarts voor orthodontie. Bent u altijd patiënt bij tandarts Van der Sterren geweest en zou u graag weer bij haar terug komen, dan kunt u dit aangeven bij de receptie.

Per 1 augustus gaat tandarts Mascha de Waard 1 dag minder werken. Ze zal op de donderdag blijven werken bij Elementen Mondzorg. In verband met het minder gaan werken, zal ze een deel van haar patiënten over moeten dragen aan haar collega tandartsen van Elementen Mondzorg.